از 591 کیلومتر لوله ای که پنج سال دپو شد تا اقتصاد مقاومتی راهکار عملی، کارآمدی اقتصاد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: توجه به اقتصاد مقاومتی یکی از راهکارهای عملی برای کارآمدی اقتصاد محسوب می شود.
به گزارش موج رسا;شهرام طهماسبی امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی استان زنجان، اظهار داشت: سیزدهمین جلسه اقتصاد مقاومتی به منظور ارائه گزارش عملکرد شش ماهه دستگاه های اجرایی در زمینه برنامه های اقتصاد مقاومتی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه این شورا از عالی ترین ستادهای تصمیم گیری استان محسوب می شود، ادامه داد: بر اساس آسیب شناسی، یکسری مشکلات اقتصادی مشاهده می شود که این مشکلات بیشتر ساختاری است.
این مسئول وابستگی به منابع نفتی را یکی از مشکلات اقتصادی عنوان کرد و گفت: گسترش رانت و فساد و نبود برنامه عملی از دیگر مشکلات اقتصادی است.
وی خاطرنشان کرد: ناکارآمدی اداری و اجرایی از دیگر مشکلات اقتصاد است که این امر به سوء مدیریت و نبود دیدگاه علمی در زمینه اقتصادی می رسد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری زنجان افزود: این ناکارآمدی ها نتیجه رفتار و باورهای ما و نبود تفکر سیستمی در اقتصاد است.
طهماسبی بیان داشت: در چنین وضعیتی تنها دو راه داشتیم که یا باید وضع موجود ادامه می یافت و یا با تغییر شرایط وضعیت تعدیل می شد تا کمتر دچار آسیب شویم.
وی با بیان اینکه برگشت به عقلانیت، همبستگی اجتماعی و تکیه برچارچوب های علمی راهکارهای مهم در این زمینه بود، افزود: توجه به اقتصاد مقاومتی یکی از راهکارهای عملی برای کارآمدی اقتصاد بود.
این مسئول برضرورت استفاده از ظرفیت بنگاه های اقتصادی در زمینه اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: توجه به این بنگاه ها موجب اجرای فعالیت های ارزشمند اقتصادی می شود.
کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه،ادامه داد: در سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی کشور بسته های پنجگانه برای سازمان ها و وزات خانه ها منتشر کرده است.
قاسمی با بیان اینکه در خرداد سال جاری مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی مبنی بر ادامه برنامه های سال گذشته وصول شد، افزود: بر اساس سامانه ای که تعریف شده است میزان فعالیت و درصد پیشرفت فیزیکی پروژه های اقتصاد مقاومتی احصا شده است.
حسین جعفری در ادامه این جلسه، با تشریح وضعیت و مشخصات لوله های سد تالوار، اظهار داشت: با احداث این سد،قرار بود لوله ها برای آبیاری مورد استفاده قرار گیرد که به دلیل عدم تحقق پیش بینی وزارت نیرو و تامین آب برای پایاب، لوله ها استفاده نشد و دپو شد.
وی با بیان اینکه به محض اطلاع از عدم تخصیص آب به پایاب، قرار شد تا این لوله ها برای طرح های دیگر استان استفاده شود، افزود: مکاتباتی در این زمینه با استاندار و ستاد اقتصاد مقاومتی و دیوان محاسبات انجام شد که نظر دیوان بر فروش این لوله ها بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: تغییرات کیفی قابل ملاحظه ای در لوله ها به وجود نیامده بود و می شد از این لوله ها استفاده کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان ادامه داد: استفاده این لوله ها در طرح های دیگر به صرفه تر از فروش آنها بود که در نهایت مورد توافق قرار گرفت.
جعفری با بیان اینکه این لوله ها 591 کیلومتر است، افزود: اولویت اول شهرستان خدابنده بود تا در طرح های این شهرستان مورد استفاده قرار گیرد.
وی یادآور شد: 219 کیلومتر از این لوله ها در اختیار شرکت های آب و فاضلاب روستایی و شهری قرار می گیرد و مابقی در شهرستان های دیگر مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی گفت: این لوله ها به مدت پنج سال است که دپو شده است و اگر تا دو سال آینده استفاده نشود، فرسوده می شود.//ن
انتهای خبر/